Hvorfor adoptere fra Zakynthos.

Hvorfor skal man vælge at adoptere en hund gennem os?

Zakynthos er meget mere end den smukkeste ø på verdenskortet.Her “gemmer” sig de skønneste hunde og selvom der er fantastiske hunde over hele verden, så er der noget ganske særligt ved hundene fra Zakynthos.
Det er dog ikke kun pga. hundene, det er helt sikkert Sue og hendes familie, der gør den store forskel.

Oliver, Robbie, Sue, George og Alexandra.

Hundene er i god daglig menneske kontakt.
Sue og hendes søn Oliver (Oli), bor sammen med hundene.
De passer og plejer dem, kysser og krammer dem dagligt og der er fuldstændig styr på hver enkelt hund.
Robbie (Sue´s datter), hendes mand Luca og deres børn George og Alexandra er forbi flere gange ugentligt og hjælper til med hundene.

Robbie har også rigtig mange hunde i pleje hjemme og tager sig gerne af helt nyfødte hvalpe, da der er mere ro til dem der i starten.
Hver eneste hund er så godt socialiseret og glad for mennesker, takket være denne dejlige familie og samtidig er der meget tit gæster i shelteret, hvilket også hjælper rigtig meget på hundenes tilgang til mennesker.

De få hunde, der er meget sky og har brug for længere tid. de får ikke lov at rejse før Sue vurdere de er klar til det. Hver eneste hund bliver grundigt vurderet, hvilket gør det meget lettere for hundens nye familie at tage imod den.

Alle ved hvem Sue er.
Noget vi også ligger meget stor vægt på, er at alle der følger os, ved hvem Sue er og familien.
De giver sig til kende og lader os følge med i det daglige hos dem.
Så udover os i foreningen, er der en stor tryghed til de nye familier i at de slet ikke er i tvivl om hvem hundene har levet sammen med og hvordan deres hverdag har set ud.
Derudover ville der til hver en tid komme en info fra Sue, hvis en hund er blevet syg, kommet til skade eller andet og vi og familien, ville løbende blive informeret om status.