Berith.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Berith, er 64 år, gift med min mand Søren og bor i en lille landsby syd for Roskilde. Vi har to voksne børn sammen.

Vores familie derhjemme, består af, 4 hunde, 3 katte, 1 papegøje og 8 høns.

For et par år siden gik jeg på pension, efter mange år på arbejdsmarkedet, men jeg nyder virkelig livet derhjemme med dyrene.

Vi fik vores første hund for 40 år siden, en Doberman, da han var 4 år , fik vi en schæfer på 4 år, der skulle omplaceres og allerede dengang mærkede vi glæden ved at have flere hunde, det er så rart at se hvor meget glæde de har ved hinanden.

Vi har gennem årene haft flere hunde fra danske internater, ligesom vi har haft marsvin, kaniner, katte, heste, næsebjørne og så nu en papegøje, alle sammen nogle dyr, der havde akut brug for nyt hjem, af flere forskellige årsager.

Dyr i nød, har altid haft en stor plads i mit hjerte.

Hvorfor er jeg en del af denne forening?

Da vi valgte at adoptere en gadehund, fik jeg kontakt til Kristina, da hun fortalte at hun var i gang med at starte sin egen forening, blev jeg straks fyr og flamme og greb muligheden for at blive en del af det.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt, den følelse man får i kroppen, hver gang der er nye hunde på vej til Danmark, er en ubeskrivelig følelse og en glæde at se hvor stor lykke hundene bringer i hos deres danske familier.